Ik wil je bedanken voor de boeiende gesprekken en sessies die wij gehad hebben. Ik voel dat ik herboren ben maar wil nu de wijde wereld zelf verkennen.
_________________________________________________________________________

Na een poos aardig met mezelf in de knoop te hebben gelegen ben ik toch bij je langs gekomen voor een aantal sessies. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten want ik had me hier eigenlijk nog nooit in verdiept. Het duurde ook wel een poosje voordat het echt ging lukken maar je hebt het toch voor elkaar gekregen (met al je rust en geduld). Ik voel me nu een stuk beter en rustiger en ben blij dat ik deze ervaring nu rijker ben.
_________________________________________________________________________

Langs deze weg wil ik laten weten dat het goed met me gaat en dat de therapie succesvol is geweest. Ik vond het heel moeilijk om de stap te nemen, maar ben nog altijd dankbaar dat ik bij jou in regressietherapie ben geweest (traumaverwerking). Voor de therapie had het onverwachte overlijden van mijn vader grote impact op mijn functioneren. Ik kon niet over mijn vader of het overlijden van mijn vader praten zonder een intense verdriet en onmacht te voelen en in tranen uit te barsten. Ook werd ik bijna ieder weekend overvallen door een intens gevoel van verdriet en leegte, dit had een behoorlijke invloed op mijn sociale en familie leven. Ook het zien of horen van een ambulance bracht mij telkens weer van de wijs. Ik vond de intake al best pittig, daar we in chronologische volgorde door de laatste uren van mijn vaders leven gingen inclusief het verloren gevecht voor zijn leven.
De daadwerkelijke therapie heb ik als zeer heftig maar ook als zeer mooi ervaren. Ik heb hiermee het verlies kunnen accepteren en daarmee ook een plekje kunnen geven. Ik ben nog altijd zeer dankbaar dat jij mij hierbij hebt begeleid en bewonder je kwaliteiten. Ik heb het verdriet nu onder controle en kan nu ook genieten van de mooie gedachten aan mijn vader, hier was voor de therapie helemaal geen ruimte voor.
Bedankt en succes.
__________________________________________________________________________

Op oudejaarsavond zat ik het afgelopen jaar nog eens te overdenken, ik wil je toch graag nogmaals bedanken, ik voel me echt zoveel sterker dan een jaar geleden.
_________________________________________________________________________

Je hebt me laten ervaren dat er belangrijke gevoelens zijn geweest bij gebeurtenissen in mijn jeugd. Daar was ik me eerder niet van bewust. Het was fijn dat er in de regressie sessies emoties opkwamen die eerder nog verborgen zaten. Als vanzelf heb ik nu meer vertrouwen en voel ik me vrijer. Vrienden zeggen dat ik relaxter ben en zo voel ik me ook.
________________________________________________________________________

Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik heb in mijn leven behoorlijk wat therapieën doorlopen, altijd mijn best gedaan om te kunnen bereiken wat ik wilde. Een leven zonder boosheid die vaak geladen was met veel agressie. Een leven waarin ik liefdevol kon zijn naar anderen maar vooral ook naar mezelf. Een leven met een liefdevolle relatie en die relatie kon behouden. Toen ik begin dit jaar een relatiebreuk had met vriendin, sliep inmiddels bij mijn moeder, toen wist ik dat ik mezelf moest gaan veranderen, maar hoe? weer een therapie, ja dus. Maar welke dan?
Ik ben heel sceptisch wat betreft alternatieve therapieën maar ik ben toch op de computer gaan zoeken. Na wat zoeken op internet kwam ik op de site van Bob en Diana. Op die site stond ”de cirkel doorbreken” ik dacht toen, ja natuurlijk, maar ik dacht wel “probeer het” en zo begon mijn therapie.
Ik ben nu 10 maanden verder en voel mij veranderd, enigszins met wat horten en stoten nog, maar het gaat heel goed in mijn relatie, ik ben liever, liefdevoller en alles door een cirkel te doorbreken.Het ging bij mij om de vader/zoon relatie, ik werd en voelde mij nooit gewaardeerd door mijn vader, ik had geen eigenwaarde probeerde alles maar goed te doen maar geen erkenning. Als ik iets probeerde te vertellen aan mijn vader werd hij boos en dreigde dan met al zijn geweld, gelukkig alleen met woorden en lichaamstaal maar dat was voor mij als kind heel onveilig. Door mijn jeugd ben ik overal in terecht gekomen. Ik ben van verschillende verslavingen af gekomen, ik wist dat ik een sterke persoonlijkheid en  een doorzettingsvermogen had, maar ik moest nog die cirkel doorbreken en ook gedaan dank zij deze therapie.
Heel erg bedankt voor je geduld en inzet.
________________________________________________________________________

Ik wil je nog bedanken voor je hulp en therapie.Het duurt vandaag de dag nog steeds voort dat ik denk en leer van de sessies die ik mocht ontvangen. Ik heb mijn leven momenteel weer redelijk onder controle, heb geen twijfels meer wanneer ik een besluit ergens over moet nemen maar weet dat ik het juiste doe wat op dat moment voor mij belangrijk is. Helaas is het met de lijn nog niet echt tot een verandering gekomen maar ik ga ervan uit dat dit ook wel op zijn pootjes terecht zal komen en maak me er niet zo druk meer over. 
Heel erg bedankt voor je liefde en behandelingen.
_________________________________________________________________________