Hoi Diana,

Na een poos aardig met mezelf in de knoop te hebben gelegen ben ik toch bij je langs gekomen voor een aantal sessies. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten want ik had me hier eigenlijk nog nooit in verdiept. Het duurde ook wel een poosje voordat het echt ging lukken maar je hebt het toch voor elkaar gekregen (met al je rust en geduld). Ik voel me nu een stuk beter en rustiger en ben blij dat ik deze ervaring nu rijker ben. Ik hoop dat jij en Bob een heleboel mensen kunnen gaan helpen op deze manier en ik wens jullie heel veel succes met jullie passie.

Saskia

Beste Bob,

Langs deze weg wil ik laten weten dat het goed met me gaat en dat de therapie succesvol is geweest.

Ik vond het heel moeilijk om de stap te nemen, maar ben nog altijd dankbaar dat ik bij jou in regressietherapie ben geweest (traumaverwerking).

Voor de therapie had het onverwachte overlijden van mijn vader grote impact op mijn functioneren.

Ik kon niet over mijn vader of het overlijden van mijn vader praten zonder een intense verdriet en onmacht te voelen en in tranen uit te barsten. Ook werd ik bijna ieder weekend overvallen door een intens gevoel van verdriet en leegte, dit had een behoorlijke invloed op mijn sociale en familie leven.

Ook het zien of horen van een ambulance bracht mij telkens weer van de wijs.

Ik vond de intake al best pittig, daar we in chronologische volgorde door de laatste uren van mijn vaders leven gingen inclusief het verloren gevecht voor zijn leven.

De daadwerkelijke therapie heb ik als zeer heftig maar ook als zeer mooi ervaren. Ik heb hiermee het verlies kunnen accepteren en daarmee ook een plekje kunnen geven.

Ik ben nog altijd zeer dankbaar dat jij mij hierbij hebt begeleid en bewonder je kwaliteiten. Ik heb het verdriet nu onder controle en kan nu ook genieten van de mooie gedachten aan mijn vader, hier was voor de therapie helemaal geen ruimte voor.

Bedankt en succes.

Marco

Lieve Diana,

Ik wil je nog bedanken voor je hulp en therapie.

Het duurt vandaag de dag nog steeds voort dat ik denk en leer van de sessies die ik mocht ontvangen. Ik heb mijn leven momenteel weer redelijk onder controle, heb geen twijfels meer wanneer ik een besluit ergens over moet nemen maar weet dat ik het juiste doe wat op dat moment voor mij belangrijk is.

Helaas is het met de lijn nog niet echt tot een verandering gekomen maar ik ga ervan uit dat dit ook wel op zijn pootjes terecht zal komen en maak me er niet zo druk meer over.

Ik wilde graag op de website schrijven maar zie geen link naar een gastenboek of iets dergelijks.

Dit bericht mag je wat mij betreft wel publiceren.

Ik hoop zeker nog eens langs te komen want er zijn nog wel gebieden waar ik aan wil werken maar ik laat eerst alles uitwerken wat we hebben behandeld.

Heel erg bedankt voor je liefde en behandelingen.

Helena