Over mij…

Diana Schwartz
Regressietherapeut, tekencoach voor ouder en kind, emotief therapeut.

Soms zit het niet mee: er komt tegenslag op je pad, je staat voor ingewikkelde keuzes of worstelt met de traumatiek vanuit je jeugd of de dagelijkse hectiek van het leven. Het is dan prettig om hulp te krijgen van een goede therapeut. Er is heel veel keuze en niet alle hulp wordt vergoed door je zorgverzekeraar.

Veel mensen kiezen daarom voor gesprekstherapie toegepast door psycholoog en psychiater waarbij tools worden aangereikt, soms met ondersteuning van medicijnen. Hierbij staat het denken centraal, want in de westerse samenleving zijn verstand, emotie en intellect vaak direct gekoppeld aan ons hoofd dat als superieur wordt gezien en haast onafhankelijk lijkt te functioneren van het lichaam. Niet gek dus dat gesprekstherapie zo populair is.

Toch is er ook een andere optie: therapie waarbij lichaamsgevoel, emoties en het mentale worden samen gebracht en doormiddel van verschillende technieken worden verwerkt, waardoor onderliggende problemen worden opgelost en een fijn leven weer mogelijk wordt. Deze vorm van therapie heeft mijn voorkeur.

Ik, Diana, ben moeder van twee volwassen dochters en ook mijn leven is niet altijd vlekkeloos verlopen. Ik ondersteun graag anderen in het proces van persoonlijke groei, ontwikkeling, het verkrijgen van inzichten en het veranderen van beperkende overtuigingen in verruimende. 

Ik vind, met name, Emotieve Therapie een prachtige manier om dat veranderingsproces bij jezelf in gang te zetten. Hiermee kan je gestelde doelen in een betrekkelijk korte tijd behalen waardoor je hele leven verandert. Daarnaast kan tekenen of een regressie-sessie veel inzicht geven.

 

Opleiding en trainingen:
  • Regressie en reïncarnatietherapie (SRN)
  • Emotieve therapie (SET Utrecht)
  • Emotieve therapie met kinderen
  • Creatieve communicatie met kinderen
  • Genezend tekenen en regressietherapie