Wie zijn wij?

Diana Schwartz
Regressietherapeut, tekencoach voor ouder en kind, emotief therapeut.

Ik ben moeder van twee volwassen dochters. Mijn leven is niet altijd vlekkeloos verlopen. Of dit nu kwam door gebeurtenissen van buitenaf of door blokkades waarbij ik mezelf tegenkwam, het was niet altijd makkelijk. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in spiritualiteit en dacht ik al na over ‘grote’ vragen zoals ‘Waarom ben ik hier, waarom overkomt mij dit?’

Ik ondersteun graag anderen in het proces van persoonlijke groei, ontwikkeling, het verkrijgen van inzicht en veranderen van beperkende overtuigingen in verruimende. 

Ik vind, met name, Emotieve Therapie een prachtige manier om dat veranderingsproces bij jezelf in gang te zetten. Hiermee kan je gestelde doelen in een betrekkelijk korte tijd behalen waardoor je hele leven verandert. Daarnaast kan tekenen of een regressie-sessie veel inzicht geven.

 

Opleiding en trainingen:
  • Regressie en reïncarnatietherapie (SRN)
  • Emotieve therapie (SET Utrecht)
  • Emotieve therapie met kinderen
  • Creatieve communicatie met kinderen
  • Genezend tekenen en regressietherapie

Bob de Vries
Regressietherapeut, emotief therapeut

Ik ben vader van twee volwassen dochters en een zoon. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de samenhang van dingen en gebeurtenissen. Vooral was ik geïnteresseerd in de vraag ‘wie ben ik?’ en ‘waarom zijn de dingen zoals ze zijn?’. Ik verdiepte me in oosterse- en westerse wijsheden om op grote vragen antwoorden te vinden. Uiteindelijk heb ik door opleidingen, therapie en de gebeurtenissen in mijn leven mijn balans gevonden en wens ik iedereen hetzelfde toe. Ik wil daarin voor iedereen een ondersteunende hulp zijn en het verschil maken. Regressietherapie en emotieve therapie zijn effectieve methoden om dit te bereiken, ook bij mensen bij wie andere therapieën nog niet tot het gewenste resultaat hebben geleid.

Opleiding:
  • Regressie en reïncarnatietherapie (SRN)
  • Emotieve therapie (SET Utrecht)